Företaget

Tryckmetoder

Från flyers, reklamblad och rollups till affischer, visitkort, broschyrer, manualer och vepor - vår moderna maskinpark garanterar högkvalitativa trycksaker för alla dina behov. Lita på oss för enastående resultat oavsett tryckprojekt.

Digitaltryckeri med HP Indigo 5500

Digitaltryck

Vår nya HP Indigo kombinerar digitaltryckets möjligheter med offsettryckets höga standard. Nu behöver ni inte längre göra avkall på kvaliteten. Dessutom kostar det inte heller mer än vanligt digitaltryck. Obestruket (matt) eller bestruket (blankt) - spelar ingen roll. Dessutom klarar vi av att trycka på gramvikterna 65 till 350 gram. Den digitala pressen kräver i stort sett inga förberedelser - varför ett tryckuppdrag kan påbörjas direkt. Men det är inte bara det som är snabbt - pressen trycker upp till hela 16 000 A4-sidor per timme!

Offsettryck

I vår tryckhall står marknadens modernaste tryckpressar, anpassade för formaten 72x102 och 37x52 cm. Kombinationen med dessa två olika format är att just er trycksak alltid hamnar rätt för bästa produktionsekonomi (oavsett om det är en katalog på 30 000 exemplar eller 500 kuvert). Här trycker vi i första hand böcker, tidningar, broschyrer, foldrar, affischer, kuvert och annat informationsmaterial. Utmana gärna vår senaste investering, en åttafärgs tryckpress som klarar formatet 72x102cm, vilket optimerar kapaciteten avseende kvalitet, precision och hastighet. Med datorteknik styrs alla mät och kontrollfunktioner - tryckpressarna får uppgifter beträffande arkformat, färginställning med mera. Tryckpressen spänner själv in tryckplåtarna och gör injusteringar för rätt format och tjocklek på tryckarket.

Heidelberg SM102
Storformatsskrivare

Storformat

Stora budskap kräver ibland stora format. Som komplement till vårt offset- och digitaltryckeri har vi givetvis även utrustning för storformatsutskrifter - något som har en stark utveckling. Roll Up:er, banderoller, affischer, skyltar och vepor är några exempel på produkter som vi kan leverera. Vid storformatsproduktion måste man särskilt ta hänsyn till var produkten skall sitta. Ska den exponeras för solljus, regn eller annan yttre påverkan gäller det att material och färg håller vad de lovar. Vi hjälper er att hitta just den produktionsmetod som garanterat håller måttet, oavsett om det handlar om print eller annan tryckteknik.