Företaget

Om oss

Vi ger ditt varumärke liv genom högkvalitativt tryck. Oavsett om du behöver eleganta visitkort, övertygande reklamblad eller detaljerade manualer garanterar vår moderna maskinpark högkvalitativa trycksaker för alla dina behov. Som komplement till vårt offset- och digitaltryckeri har vi givetvis även utrustning för storformatsutskrifter - något som har en stark utveckling. Roll Up:er, banderoller, affischer, skyltar och vepor är några exempel på produkter som vi kan leverera.

Prepress

Med den allra senaste versionen av Adobe PDF Print Engine och toppmodern CTP-teknik från Heidelberg i vår prepress-avdelning, garanterar vi en överlägsen kvalitet. Detta säkerställer ett sömlöst och effektivt flöde från original till tryckpress. Vår helautomatiska plåtsättning i tryckpressen optimerar ytterligare processen, minimerar väntetider och garanterar en snabb övergång från original till tryckstart. För en kombination av hastighet, noggrannhet och oöverträffad kvalitet, välj Tryckeri City för ditt nästa tryckprojekt.

Vad kan vi erbjuda?

En kombination av arkoffset och toppmodern utrustning för digitaltryck samt storformat, står vi som marknadsledande inom trycktjänster. Vi garanterar optimala resultat baserat på pris, leveranstid, kvalitet och format. På Tryckericity går vi alltid steget längre för att överträffa dina förväntningar. För oss är varje nöjd kund en långsiktig investering, och det återspeglas inte bara i vår service, utan även i den överlägsna kvaliteten på våra tryckresultat.

Heidelberg SM102
Produktion

Vi är stolta över att ha investerat i marknadens bästa utrustning för tryck och storformat, vilket gör att vi kan erbjuda dig som kund en överlägsen tryckupplevelse. Genom att kombinera dessa teknologier i en enda enhet kan vi erbjuda en rad olika trycktjänster som är optimerade för att möta ditt behov när det gäller pris, tid, kvalitet och format.

Miljö

Vi anser det vara en självklarhet att vara Svanenmärkta, eftersom vi prioriterar miljön och hållbarhet i alla aspekter av vår verksamhet. Svanenmärkningen är en oberoende miljömärkning som ställer höga krav på både produktion och råvaror, och att vara certifierade innebär att vi uppfyller dessa strikta standarder.

Kundunik webshop

Med vår kundunika webbshop har vi skapat en enkel och smidig plattform som hjälper dig som kund att hantera dina trycksaksbeställningar på ett effektivt och bekymmersfritt sätt. Vår målsättning är att göra processen så enkel och snabb som möjligt, så att du kan fokusera på ditt arbete och slippa lägga onödig tid på att hantera beställningar av trycksaker.