Företaget

Logistik

Vår leverans & logistikavdelning spelar en central roll i produktionskedjan, kanske den allra viktigaste. Det är där vi knyter ihop säcken och ser till att dina trycksaker levereras till rätt adresser i rätt tid och på rätt sätt.

Budbild för snabba leveranser

Lokal utkörning

Söker du ett pålitligt lokalt tryckeri i Umeå som kombinerar högkvalitativt tryck med snabb leverans? Din sökning är över! Med vår egen budbil garanterar vi snabba och pålitliga utkörningar direkt till din dörr.

Portooptimering

Söker du det mest kostnadseffektiva sättet att hantera ditt tryckmaterial? Många fokuserar enbart på tryckpriset och missar den ofta större kostnaden - portot för utskick. Med vår expertis kan vi guida dig genom hela processen, och säkerställa den mest ekonomiska lösningen.

Kostnadseffektiv portooptimering
Lagerhantering, packning och leverans av trycksaker

Lösningar för distribution

Vi erbjuder fullständiga lösningar från lagerhantering och ordermottagning till packning och leverans av dina trycksaker. Låt oss ta hand om all transportadministration, så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet. För de som behöver, erbjuder vi även lagring av trycksaker för löpande avrop. Din tryckpartner från start till mål.